Bärgning Jokkmokk

Våra 12 bärgningsfordon rullar dygnet runt, året om. Vi är vana att bärga- och transportera alla typer av fordon i Jokkmokk.

Bärgning Jokkmokk

Bärgning och vägassistans i Jokkmokk

AutoTechs bärgningstjänst erbjuder hjälp dygnet runt, året om!

Vi utför bärgning- och transporter i Jokkmokk, både akuta och planerade uppdrag. Vi är ansluta till Viking Bärgningstjänst och tillsammans tillhandahåller vi bärgning av högsta kvalitet.

Vi arbetar för att göra förarens vardag säker, effektiv och förutsägbar och att kunderna ska känna sig trygga. Både AutoTech och Viking har lång erfarenhet i branschen och utvecklar ständigt nya metoder som underlättar arbetet på vägarna.

Vi på AutoTech är det enda företaget i Malmfälten som erbjuder tungbärgning med kran, vilket innebär att vi kan hantera allt från lastbilar och bussar till tyngre kommersiella / nyttofordon.

Vi är godkända för att bärga åt alla försäkringsbolag och alla bilmärkens assistanspaket på marknaden. Detta innebär att oavsett vilken bil eller vilket försäkringsbolag du har, kan du lita på att vi kan hjälpa dig.

Förutom bärgning och transport i Jokkmokk erbjuder vi också praktiska tjänster somdäckbyten, låsöppningochjourreparationerpå plats.

Vi tillhandahåller vägassistans för att säkerställa att du kan fortsätta din resa så snabbt som möjligt, oavsett problemets omfattning.

Din bärgare i Jokkmokk

Har du kört i diket och blivit stående? Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig vidare.

Bärgning med komplett service

Snabb och pålitlig bärgning och vägassistans med AutoTech. Vi kan med moderna bärgningsfordon, erfarna chaufförer och personlig service erbjuda bärgningstjänster som vi kan vara stolta över. 

Personlig service

Erfarna chaufförer

Moderna bärgningsfordon

ETT KOMPLETT BÄRGNINGSFÖRETAG

Våra bärgare i Jokkmokk hjälper dig med bärgning av personbil, husbil, husvagn, motorcykel eller släpvagn. Vi utför även tungbärgning med möjlighet att bärga fordon på 60 ton. Våra bärgare kommer med vinsch och vi kan nyttja kranlyft vid speciella bärgningar som kräver mer.

Vårt främsta fokus är alltid din säkerhet och trygghet. Vi strävar alltid efter att ge dig ett professionellt och respektfullt bemötande i varje situation. Från det ögonblick vi når fram till dig, är vårt mål att säkerställa att du kommer vidare längs vägen på ett säkert och bekvämt sätt. Din säkerhet är vårt främsta mål, och vi är inte nöjda förrän du är trygg och på väg igen.

Bilbärgning och bärgningstjänster i Jokkmokk med AutoTech

Bilbärgning

Bärgning upp till 60 ton i Jokkmokk
Tungbärgning
Vägassistans som snabbt hjälper dig vidare i Jokkmokk
Vägassistans

+30

år i branschen

14

medarbetare

24/7

dygnet runt jour

4.7/5

kundnöjdhet