Bärgning Jokkmokk

Våra 10 bärgningsfordon rullar dygnet runt, året om. Vi är vana att bärga- och transportera alla typer av fordon i Jokkmokk.

Bärgning Gällivare

Bärgning Kiruna

Bärgning Jokkmokk

Butik & Verkstad

Bärgning

Har du kört fast eller behöver bärgning? Våra 10 bärgningsfordon rullar dygnet runt, året om

Punktering

Vi lagar provisoriskt punkteringen på plats för att sedan ta den till verkstad

Vägassistans

Vi utför låsöppning och starthjälp och bärgar bilen till verkstad för reparation

Hjälp på väg

Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig och jobbar med alla försäkringsbolag

Bärgningstjänster 24/7 – Vi har bärgningsbilar för alla typer av fordon

Autotechs bärgningstjänst erbjuder hjälp dygnet runt, året om!

Vi utför bärgning- och transporter i Jokkmokk.
Vi är ansluta till Viking Bärgningstjänst och tillsammans tillhandahåller vi bärgning av högsta kvalitet.

Vi arbetar för att göra förarens vardag säker, effektiv och förutsägbar och att kunderna ska känna sig trygga. Både Autotech och Viking har lång erfarenhet i branschen och utvecklar ständigt nya metoder som underlättar arbetet på vägarna.

Autotech erbjuder tungbärgning och är de enda i Malmfälten som bärgar med kran. Vi är godkända för att bärga åt alla försäkringsbolag och alla bilmärkens assistanspaket på marknaden.

Förutom bärgning och transport erbjuder vi däckbyten, låsöppning, jourreparationer och vägassistans på plats. Kontakta oss för en säker bärgning i Jokkmokk!

Snabbt på plats

Har du kört i diket och blivit stående? Våra bärgningsbilar är snabbt på plats för att hjälpa dig vidare.

Om du kört av vägen i Jokkmokk

Säkerhet först: Se till att du och eventuella passagerare är i säkerhet. Kontrollera om någon är skadad och om så är fallet, ring SOS alarm.

Varningstriangel och varningsljus: Placera ut varningstriangeln på ett säkert avstånd bakom ditt fordon för att varna andra trafikanter. Om du har varningsljus, använd dem också för att göra ditt fordon mer synligt.

Kontakta nödnummer: Ring 112 för att rapportera olyckan och be om hjälp. Förklara din exakta plats och beskriv situationen för operatören.

Stanna vid fordonet: Om du och dina passagerare är oskadda och det är säkert att stanna vid fordonet, vänta på hjälp och undvik att lämna platsen. Det är viktigt att vara synlig för räddningstjänsten när de kommer fram.

Kontakta bärgningstjänst: Om ditt fordon inte kan köras vidare kontakta oss på AutoTech i Jokkmokk på telefon 0971-103 00. Vi är snabbt på plats.

Dokumentera olyckan: Om det är möjligt, ta bilder eller anteckna detaljer om olycksplatsen och skadorna på fordonet. Detta kan vara användbart för försäkringsändamål.

Kontakta ditt försäkringsbolag: Rapportera olyckan till ditt försäkringsbolag och följ deras anvisningar för att inleda en skadeanmälan och eventuellt få assistans med bärgning och reparation.

Kom ihåg att dessa steg bara är rekommendationer om du kört av vägen eller blivit stående i Jokkmokk.

Vi utför bärgning av tunga fordon i Jokkmokk

Tungbärgare

Bärgning upp till 60 ton

Våra bärgningsbilar för tungbärgning är utrustade med vinsch och används för att bärga traktorer, entreprenadmaskiner, bussar och lastbilar.

Våra flakbärgare utför bärgning upp till 60 ton i Jokkmokk

Flakbärgare

Bärgning upp till 60 ton

De allra vanligaste bärgningsbilarna är våra flakbärgare. Flakbärgarna är utrustade med vinsch- och kran och används för nästan alla bärgningsuppdrag.

Garagebärgare för bärgning upp till 2.5 ton i Jokkmokk

Garagebärgare

Bärgning upp till 2.5 ton

Våra garagebärgare används där våra andra bärgningsfordon inte får plats. Med den här typen av bärgningsbilar kommer vi fram i nästan alla miljöer.

Autotech – Vi fixar transporten

Vi är vana att jobba dygnets alla timmar och med pressat schema. Välkommen att ringa oss direkt vid akut bärgning. För planerad bärgning och transport får du gärna kontakta oss för mer information.

Vi utför transporter i hela Norrbotten.

Vi håller utsatt tidsplan.

Helhetslösningar.

Direktleveranser.

Jour dygnet runt

Flexibel och välutrustad bilverkstad med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har reservdelar- och tillbehör till alla fordon.

Vi utför bärgning dygnet runt, året om! Vår butik och verkstad håller öppet alla vardagar 07-16.

Mejla oss

+30

år i branschen

14

medarbetare

24/7

dygnet runt jour

4.7/5

kundnöjdhet