Bärgning Gällivare

AutoTech utför bärgning i Gällivare. Våra 12 bärgningsfordon rullar dygnet runt, året om. Vi är vana att bärga- och transportera alla typer av fordon.

Bärgning Gällivare

Bärgning och vägassistans i Gällivare

AutoTechs bärgningstjänst erbjuder hjälp dygnet runt, året om!

Vi utför bärgning- och transporter i Kiruna, Gällivare och Jokkmokk. Vi är ansluta till Viking Bärgningstjänst och tillsammans tillhandahåller vi bärgning av högsta kvalitet.

Vi arbetar för att göra förarens vardag säker, effektiv och förutsägbar och att kunderna ska känna sig trygga. Både AutoTech och Viking har lång erfarenhet i branschen och utvecklar ständigt nya metoder som underlättar arbetet på vägarna.

AutoTech erbjuder tungbärgning och är de enda i Malmfälten som bärgar med kran. Vi är godkända för att bärga åt alla försäkringsbolag och alla bilmärkens assistanspaket på marknaden.

Förutom bärgning och transport erbjuder vi däckbyten,låsöppning,jourreparationerochvägassistanspå plats. Kontakta oss på AutoTech för en säker bärgning!

Din bärgare i Gällivare

Har du kört i diket och blivit stående? Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig vidare.

BÄRGNING MED KOMPLETT SERVICE

Snabb och pålitlig bärgning och vägassistans med AutoTech. Vi kan med moderna bärgningsfordon, erfarna chaufförer och personlig service erbjuda bärgningstjänster som vi kan vara stolta över. 

Personlig service

Erfarna chaufförer

Moderna bärgningsfordon

ETT KOMPLETT BÄRGNINGSFÖRETAG

Våra bärgare i Gällivare hjälper dig med bärgning av personbil, husbil, husvagn, motorcykel eller släpvagn. Vi utför även tungbärgning med möjlighet att bärga fordon på 60 ton. Våra bärgare kommer med vinsch och vi kan nyttja kranlyft vid speciella bärgningar som kräver mer.

Vårt främsta fokus är alltid din säkerhet och trygghet. Vi strävar alltid efter att ge dig ett professionellt och respektfullt bemötande i varje situation. Från det ögonblick vi når fram till dig, är vårt mål att säkerställa att du kommer vidare längs vägen på ett säkert och bekvämt sätt. Din säkerhet är vårt främsta mål, och vi är inte nöjda förrän du är trygg och på väg igen.

Bilbärgning och bärgningstjänster i Gällivare med AutoTech

Bilbärgning

Våra flakbärgare utför bärgning upp till 60 ton i Gällivare
Tungbärgning
Vägassistans som snabbt hjälper dig vidare
Vägassistans

+30

år i branschen

14

medarbetare

24/7

dygnet runt jour

4.7/5

kundnöjdhet